AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizine uzanmak

Kahve falında dizine uzanmak

Kahve falında dizine uzanmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizine uzanmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Kahve falında birinin dizine uzanmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizine uzanmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kötü yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün dizine yatmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizine yaslanmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizinden ameliyat olmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak yarar sağlamayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin dizine yatmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dizinde yattığını görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir