AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnı bebek görmek

Kahve falında anne karnı bebek görmek

Kahve falında anne karnı bebek görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, aralarından su sızmayacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnı bebek gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek önemli bir lider haline geleceğine, ticarette öne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında ölen bebek görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, art niyetli kişilere uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebekle konuşmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ikiz bebek görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir