AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, patron koltuğuna geçeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, zamandan da kar edeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnı bebek görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak şeref ve haysiyetin artacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında bebek ayağı görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir