AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz cökmek

Kahve falında diz cökmek

Kahve falında diz cökmek çok büyük başarı kazanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında diz cökmek gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında dizlerinin kanadığını görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında dizlerin üstünde yürümek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dizleri ağrımak elindekileri kaybedeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında diz çöküp ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dizleri üstünde yürümek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında diz çökmüş görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine inanılır.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diz kapağı görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir