AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizlerinin kanadığını görmek

Kahve falında dizlerinin kanadığını görmek

Kahve falında dizlerinin kanadığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizlerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Kahve falında dizlerinin kanadığını görmek günahlara, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diz üstü düşmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında diz çöküp ağlamak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dizlerini dövmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diz çöküp dua etmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dizlerinde uyumak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında diz cökmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir