AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz çökmüş görmek

Kahve falında diz çökmüş görmek

Kahve falında diz çökmüş görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında diz çökmüş gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına inanılır.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dizlerin üstünde yürümek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diz çöküp ağlamak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dizlerinin üzerine düşmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dizlerine sarılmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Kahve falında dizlerini dövmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir