AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizleri üstünde yürümek

Kahve falında dizleri üstünde yürümek

Kahve falında dizleri üstünde yürümek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, her zaman çok mutlu olacağına, rızkın genişleyeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dizleri üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüze odaklanmalı, imajınızı kuvvetlendirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında dizlerin üstünde yürümek mevki kaybına uğrayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Kahve falında diz üstünde yürümek büyük başarıla kazanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizleri üstünde yürümek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, şansızlığın kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstünde yürümek iyi bir zanaatkar olunacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet eder.

Kahve falında dizlerin üzerinde yürümek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında diz cökmek sağlığından olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında dizlerinin tutmadığını görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında diz dize oturmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir