AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta divan görmek

Kahve falında tahta divan görmek

Kahve falında tahta divan görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta divan gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler belirsizlik veya karışıklık yaşanan olayların çözülmesine yardım edebilir.

Kahve falında tahta divan görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında divana oturmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında divan almak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sorunlarının yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında divan görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında divan örtüsü görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında eski divan görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında divana uzanmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işarettir.

Kahve falında demir divan görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir