AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişten ip çıkarmak

Kahve falında dişten ip çıkarmak

Kahve falında dişten ip çıkarmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında dişten ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında dişten ip çıkarmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözden ip çıkarmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında dişinden ip çıkarmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalettir.

Kahve falında burundan ip çıkarmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir