AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan ip çıkarmak

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, malına gelecek zarara, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak görmediği yerlere gideceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan ip çekmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak hayırlı adımlar atacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza yorulur.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir