AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini lekeli görmek

Kahve falında dişlerini lekeli görmek

Kahve falında dişlerini lekeli görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini lekeli gördüyseniz:

  • Uzun vadeli plan ya da amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak yollara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında diş lekesi görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişte siyah leke görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerde leke görmek eşine değerli hediyeler alacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dişte leke görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Kahve falında lekeli diş görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri lekeli görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir