AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişte leke görmek

Kahve falında dişte leke görmek

Kahve falında dişte leke görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişte leke gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, suç işleyeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerde leke görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında dişte leke görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında lekeli diş görmek adımlarını daha sağlam atacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Kahve falında dişleri lekeli görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında diş lekesi görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.

Kahve falında dişte siyah leke görmek hırsızlık yapacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir