AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş lekesi görmek

Kahve falında diş lekesi görmek

Kahve falında diş lekesi görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş lekesi gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında dişlerde leke görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri lekeli görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında diş lekesi görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında lekeli diş görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dişte leke görmek elindekileri kaybedeceğine, başarı için fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişte siyah leke görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında üzerinde leke görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir