AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin küçüldüğünü görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulur.

Kahve falında büyüyüp küçülmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek attığı adımların boşa gideceğine, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşça küçülmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir