AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşça küçülmek

Kahve falında yaşça küçülmek

Kahve falında yaşça küçülmek az da olsa kazanç elde edeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yaşça küçülmek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yaşça küçüldüğünü görmek yaşama hevesinden olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşça küçülmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün küçüldüğünü görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında bir kimsenin küçüldüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir