AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik abdest almak

Kahve falında eksik abdest almak

Kahve falında eksik abdest almak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, her anlamda şifa bulmaya, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eksik abdest almak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili temel esasları irdeleyebilirsiniz.

Kahve falında eksik abdest almak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Kahve falında abdesti eksik almak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eksik maaş almak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişini eksik görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Kahve falında parmaklarını eksik görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında eksik basamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında eksik para vermek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalettir.

Kahve falında eksik para almak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir