AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini yutmak

Kahve falında dişlerini yutmak

Kahve falında dişlerini yutmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, onların mutlu haberlerini alacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini yutmak gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında dişleri yutmak insanların takdirine mazhar olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş yutmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında takma diş yutmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini yutmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında mürekkep yutmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yutmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yutmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir