AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tükürük yutmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yerde tükürük görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tükürük görmek büyük bir yenilgi alacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işarettir.

Kahve falında tükürüklü öpüşmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında tükürük yemek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında tükürük kusmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükürükte kan görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir