AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri yutmak

Kahve falında dişleri yutmak

Kahve falında dişleri yutmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında dişleri yutmak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Kahve falında dişlerini yutmak büyük ferahlık yaşayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri yutmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş yutmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma diş yutmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cisim yutmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret eder.

Kahve falında para yutmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında elmas yutmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği yutmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir