AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş yutmak

Kahve falında ateş yutmak

Kahve falında ateş yutmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yutmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Kahve falında ateş yutmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında raptiye yutmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek yutmak yetki sahibi olacağına, işe zorla gidip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toka yutmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında düğme yutmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını yutmak sıkıntılı günler yaşayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kırık cam yutmak kötülüklerden uzak olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir