AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini simsiyah görmek

Kahve falında dişlerini simsiyah görmek

Kahve falında dişlerini simsiyah görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iyilik görüleceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini simsiyah gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında dişlerini simsiyah görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında simsiyah araba görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına inanılır.

Kahve falında simsiyah insan görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında simsiyah duman görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah kusmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalettir.

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, pişmanlığa alamet etmektedir.

Kahve falında simsiyah köpek görmek düşmanlarımızı alt etmeye, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında simsiyah at görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir