AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah köpek görmek

Kahve falında simsiyah köpek görmek

Kahve falında simsiyah köpek görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, isabetli kararlar alacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında simsiyah köpek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında simsiyah köpek görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında simsiyah at görmek harama göz dikmeyeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında simsiyah kusmak maddi zararını karşılayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalettir.

Kahve falında simsiyah fare görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, şifa edineceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini simsiyah görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini simsiyah görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah deniz görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir