AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah araba görmek

Kahve falında simsiyah araba görmek

Kahve falında simsiyah araba görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah araba gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında simsiyah araba görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah duman görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında simsiyah bulut görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah insan görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, şansının döneceğine delalet eder.

Kahve falında simsiyah yılan görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında simsiyah saç görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında simsiyah giymek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir