AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah kusmak

Kahve falında simsiyah kusmak

Kahve falında simsiyah kusmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, üzgün olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, dış ticarete atılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah kusmak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında simsiyah kusmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elleri simsiyah görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında simsiyah at görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında simsiyah insan görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında simsiyah adam görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü simsiyah görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir