AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini çirkin görmek

Kahve falında dişlerini çirkin görmek

Kahve falında dişlerini çirkin görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini çirkin gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında çirkin diş görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini çirkin görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında birini olduğundan çirkin görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocayı çirkin görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini çirkin görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir