AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin diş görmek

Kahve falında çirkin diş görmek

Kahve falında çirkin diş görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, o işten ekmek yiyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin diş gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında dişlerini çirkin görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin diş görmek kazancının yerine gelmesine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin bir hayvan görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin giymek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin köpek görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin bayan görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir