AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini olduğundan çirkin görmek

Kahve falında birini olduğundan çirkin görmek

Kahve falında birini olduğundan çirkin görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, arzularının yerine geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işarettir.

Kahve falında birini olduğundan çirkin gördüyseniz:

  • Durumunuzu geliştirmek için ilgili alanlarda gereken şekilde harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin bebeğinin olduğunu görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çok çirkin görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında birini çok çirkin görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çirkinleştiğini görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunu çirkin görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin ev görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında çirkin ağız görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir