AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı çirkin görmek

Kahve falında kocayı çirkin görmek

Kahve falında kocayı çirkin görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işarettir.

Kahve falında kocayı çirkin gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Kahve falında kocasını çirkin görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında kocayı çirkin görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin birini görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek hep yerinde sayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını çirkin görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin tırnak görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir