AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işinde başarılı olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek rızık bolluğu içinde olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, ana baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü çirkin görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir