AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini avucunda görmek

Kahve falında dişlerini avucunda görmek

Kahve falında dişlerini avucunda görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi olarak zarar edileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini avucunda gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerini avucunda görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda diş görmek verilen  sözlerin tutulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek şansın yüze güleceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Kahve falında dişleri avucuna dökülmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç diş görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir