AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, vefalı bir insan olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Kahve falında dişlerini avucunda görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine inanılır.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri avucuna dökülmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç diş görmek kurulu düzeninin olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda diş görmek işlerinin kolaylaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir