AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunda diş görmek

Kahve falında avucunda diş görmek

Kahve falında avucunda diş görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında avucunda diş gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini avucunda görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, onu yalnız bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında bir avuç diş görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunda diş görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri avucunda görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında dişleri avucuna dökülmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir