AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir avuç diş görmek

Kahve falında bir avuç diş görmek

Kahve falında bir avuç diş görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında bir avuç diş gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında bir avuç dolusu diş görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri avucunda görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerini avucunda görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dişleri avucuna dökülmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında avuç dolusu diş görmek işine dört elle sarılacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde diş görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç diş görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir