AnaSayfa / Genel / Kahve falında cisim yutmak

Kahve falında cisim yutmak

Kahve falında cisim yutmak darlığa düşmeyeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, bunun da geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, birikiminin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cisim yutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Kahve falında cisim yutmak şansın yüzüne güleceğine, birçok ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah cisim görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında uçan cisimler görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek aile işlerinin başına geçeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek fırsatların heba edileceğine, neşesine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uçan cisim görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir cisimle uçmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir