AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri büyük görmek

Kahve falında dişleri büyük görmek

Kahve falında dişleri büyük görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, rahatsızlık vereceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri büyük gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Kahve falında büyük dişki görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük diş görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında dişleri büyük görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz diş görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş elinde görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işarettir.

Kahve falında iple diş çekmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerini eksik görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir