AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında ağızda diş görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağız ve diş görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda fazla diş görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulur.

Kahve falında ağızda çok diş görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çektiği yokluğun unutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir