AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük diş görmek

Kahve falında büyük diş görmek

Kahve falında büyük diş görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, durgun giden işlerin açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında büyük diş gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Kahve falında büyük dişki görmek çok daha büyük adımların atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında büyük beyaz diş görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında dişleri büyük görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük diş görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş yaptırmak görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında diş kökü görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına yorulur.

Kahve falında dişlerine tel takıldığını görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir