AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş elinde görmek

Kahve falında diş elinde görmek

Kahve falında diş elinde görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, işlerin düşeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş elinde gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Kahve falında eline diş almak garanti olacak bir yer edineceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş elinde görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerin eline döküldüğünü görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin eline döküldüğünü görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine işarettir.

Kahve falında dişlerini eline almak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında dişleri eline dökülmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin eline geldiğini görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin eline düştüğünü görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir