AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dişki görmek

Kahve falında büyük dişki görmek

Kahve falında büyük dişki görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük dişki gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında dişleri büyük görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz diş görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük diş görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dişki görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fazladan diş görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi diş fırçası görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında diş etinde yara görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi diş görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, zor durumlarda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir