AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle uğraşmak

Kahve falında bebekle uğraşmak

Kahve falında bebekle uğraşmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yanlış kararlar vereceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Kahve falında bebekle uğraşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında bebekle uğraşmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında inşaatla uğraşmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak maddi kayıpların sona ereceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işarettir.

Kahve falında dişiyle uğraşmak düşmanların barışacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arıyla uğraşmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir