AnaSayfa / Genel / Kahve falında arılarla uğraşmak

Kahve falında arılarla uğraşmak

Kahve falında arılarla uğraşmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, sıkıntılarını aşacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arılarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında arıyla uğraşmak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arılarla uğraşmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinlerle uğraşmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında farelerle uğraşmak adımlarını daha sağlam atacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulur.

Kahve falında ateşle uğraşmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, daima secde ve şükür edeceğine inanılır.

Kahve falında suyla uğraşmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Kahve falında tuvaletle uğraşmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir