AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün dışkısını görmek

Kahve falında ölünün dışkısını görmek

Kahve falında ölünün dışkısını görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün dışkısını gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Kahve falında ölünün dışkısını görmek iş hayatında rahat edileceğine, onlara doyasıya sarılacağına işarettir.

Kahve falında ölü dışkısı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında domuz dışkısı görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendi dışkısını temizlemek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dışkısını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin dışkısı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına yorulur.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir