AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek barış için adım atacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalettir.

Kahve falında insan dışkısı yediğini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da üzerinde uzlaşılması gereken bir konuyu kontrol etmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında insan dışkısı yemek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, nice noksanlık içinde olduğuna inanılır.

Kahve falında insan dışkısı yapmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek yoğun stres altında kalacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir