AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan dışkısı görmek

Kahve falında hayvan dışkısı görmek

Kahve falında hayvan dışkısı görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ihanete uğrayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan dışkısı gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında hayvan dışkısı görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı yemek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek hastalıklarını yeneceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin dışkısını görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bebek dışkısı temizlemek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük dışkısını görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir