AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında insanın kendi dışkısını gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Kahve falında tuvalette insan dışkısı görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, seyahatlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet ve insan dışkısı görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan dışkısı kusmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yapmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında insan dışkısına basmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulur.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek alım gücünde yükselme olacağına, bahtının da çok parlak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir