AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, onlardan fayda göreceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi kırılmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişinin kırılmasını görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dişin kırılmasını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dişimizin kırıldığını görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında dişinizin kırıldığını görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir