AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişinin kırılmasını görmek

Kahve falında kendi dişinin kırılmasını görmek

Kahve falında kendi dişinin kırılmasını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişinin kırılmasını gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında dişin kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek her zaman şükür içinde olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Kahve falında köpek dişi kırılmak malvarlığının çok daha artacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kırılan dişi eline almak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulur.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Kahve falında birinin dişinin kırıldığını görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir