AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında ön dişin kırıldığını gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ön dişin kırılmasını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişi kırılmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişin kırılması görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ön dişlerinin kırıldığını görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir