AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişimizin kırıldığını görmek

Kahve falında dişimizin kırıldığını görmek

Kahve falında dişimizin kırıldığını görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, can bulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çok büyük paralar kazanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişimizin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında ön dişin kırılması görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında dişin kırılmasını görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, inancının zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dişi kırılmak işinin ehli olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında köpek dişinin kırıldığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dişinin kırıldığını görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iyilik bulacağına inanılır.

Kahve falında köpek dişi kırılmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişi kırılmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir