AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin kırılmasını görmek

Kahve falında dişin kırılmasını görmek

Kahve falında dişin kırılmasını görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kazanç ve kar getireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, çok sevineceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dişin kırılmasını gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dişinin kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ön dişi kırılmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılmış olduğunu görmek huzurlu bir hayat süreceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dişinin kırılmasını görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında dişimin kırıldığını görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir